HAKEMISTO

Kulttuurikeskuksen palveluita

Linkki kaupungin nettisivuille

Toimipaikat

Keskustassa

Annantalo
Lasten ja nuorten taidekeskus Helsingin keskustassa. Annantalo on monien taiteiden talo, jonka toiminnan päämuodot ovat taideopetus, näyttelyt ja yleisötapahtumat sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö.
Näytä kartalla

Caisa
Kansainvälinen kulttuurikeskus Kaisaniemessä. Caisan tarjonta painottuu monikulttuurisiin tapahtumiin ja kursseihin, joiden tavoitteena on välittää tietoa ja elämyksiä eri kulttuureista. Näytä kartalla

Eläintarhan huvila
Ulkomaisten taiteilijoiden residenssi Helsingin Hakaniemessä. Huvilan alakerrassa on yleisölle avoin, pysyvä porvariskotinäyttely.
Näytä kartalla

Espan lava
Helsingin vilkkain kesätapahtumapaikka Esplanadin puistossa. Ilmaisia konsertteja, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia aina vapusta elokuun loppuun.
Näytä kartalla

Harakan saari
Taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloja Kaivopuiston edustalla, Helsingin keskustassa. Kesäisin taiteilijat järjestävät saaren eri tiloissa yleisölle avoimia näyttelyitä.
Näytä kartalla

Savoy-teatteri
Kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri keskellä Helsinkiä. Savoy-teatterin ohjelmistossa keskeinen asema on maailmanmusiikilla.
Näytä kartalla

Länsi- ja Pohjois-Helsingissä

Kanneltalo
Läntisen Helsingin kulttuurikeskus. Kanneltalon konserttisalin tarjonnan painopiste on musiikissa, mutta myös tanssitapahtumat, teatteri ja lastenkulttuuritapahtumat rikastuttavat ohjelmistoa.
Näytä kartalla

Malmitalo
Pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti teatteria, konsertteja, näyttelyitä sekä elokuvia.
Näytä kartalla

Itä-Helsingissä

Stoa
Itä- ja Kaakkois-Helsingin alueen kulttuurikeskus. Stoan ohjelmatarjonnan kärjessä ovat tasokkaat koti- ja ulkomaiset nykytanssi- ja nykysirkusesitykset.
Näytä kartalla

Vuotalo
Kulttuuritalo Vuosaaressa. Vuotalo pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin. Ohjelmistossa on mm. konsertteja, lasten esityksiä, elokuvia, teatteria ja näyttelyitä.
Näytä kartalla

Viimeksi muokattu

11.03.15