Osana Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman alueellista johtamista Helsingissä järjestetään puolivuosittain verkostoseminaarit, joihin osallistuu edustajia kaikista eri lasten ja nuorten palveluista. Myös vanhempien ja nuorten edustajat ovat tervetulleita tilaisuuksiin. Jos haluat lähettää terveisiä seminaariin, esim. toivot, että joku alueellinen lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvä asia huomioitaisiin paremmin asuinalueellasi, olethan yhteydessä lastesi koulun johtokuntaan, Helvaryyn, Ruuti-ydinryhmään tai alueesi Hyvinvoinnin koordinaatioryhmään. Voit myös osallistua lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen lastesi koulun tms. palvelun kautta.

Virtuaaliseminaarit-alueella jaetaan tietoa verkostoseminaariin osallistuneille ja käydään keskustelua alueen eri palveluiden edustajien kesken. Helsingin Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman 2013-2016 löydät täältä.

Virtuaaliseminaari

Tervetuloa virtuaaliseminaariin! Kirjautumalla sisään löydät täältä  seminaareihin liittyvää materiaalia ja keskustelualueen.

Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa ja olet ilmoittautunut seminaariin, paina "salasana unohtunut?" -linkkiä ja seuraa ohjeita. Jos salasanan päivitysviesti ei tule heti näkyviin, kannattaa sitä mennä katsomaan roskaposteista.

 

TulostaSähköposti